home despre noi contact  
 
 

Perseus

 

consilierul tau in afaceri

 

[consultanta afaceri]   consultanta marketing   optimizare seo   portaluri web

 
 
 
Consultanta dezvoltare afacere

Serviciile de consultanta in afaceri reprezinta baza activitatii societatii, consultanta manageriala fiind si unul dintre serviciile cele mai solicitate. Aceste servicii constau in oferirea de consultanta generala dar si oferirea de servicii specializate de consultanta pe teme de marketing, internet marketing (promovare in mediul electronic), planificare financiara, prin care sa va cresteti vanzarile si sa va imbunantatiti performantele economice.
S.C. PERSEUS SRL va ofera si alte servicii de asistenta pentru dezvoltarea afacerii. Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa identificati posibilele directii de dezvoltare si caile de actiune.
Pentru cei pasionati de nou si care isi doresc sa dezvolte afaceri inovative oferim servicii de consultanta in domeniul inovarii.

Daca aveti nevoie de solutii pentru finantarea proiectelor de investitii sau pentru imbunatatirea calitatii fortei de munca din firma dvs. nu ezitati sa ne contactati. Societatea colaboreaza cu firme si institutii cu o bogata experienta in obtinerea de finantari pentru proiectele de investitii.
Puteti beneficia de consultanta privind accesarea fondurilor nerambursabile POR, PHARE, AFM, FEADR, POS-CCE, POS-MEDIU, POS-DRU, ANIMMC Ã…Ÿi alte fonduri de finanÅ£are rambursabile/nerambursabile. Veti fi asistati in construirea planurilor de afaceri, obtinerea de finantari si in identificarea si aplicarea solutiilor pentru cresterea companiei dumneavoastra.
Foarte important pentru dvs. este faptul ca vom face o evaluare a sanselor dvs. de a obtine o finantare nerambursabila. Nu are rost sa cheltuiti bani daca firma dvs. nu se incadreaza in criteriile de eligibilitate sau va obtine un punctaj mic pentru multe din criteriile care intra in evaluare.

Se ofera servicii de asistenta si investitorilor straini care doresc sa dezvolte o afacere in Romania, atat pentru a realiza investiţii noi cat si pentru a coopera cu intreprinzătorii autohtoni.
Pentru investitorii straini se ofera:
  • informatii privind piata romaneasca si potentialul acesteia;
  • informatii privind comportamentul cumparatorilor;
  • studiul concurentei;
  • identificarea oportunitatilor de afaceri si a potentialilor clienti;
  • informatii privind piata fortei de munca;
  • informatii privind sistemul bancar romanesc;


Nota: momentan oferim acest gen de servicii doar pentru companiile care isi desfasoara activitatea sau vor sa demareze o afacere in regiunea de Nord-Vest a tarii

 
 
 
 

© Perseus SRL   SEO by: www.perseus.ro

conditii de utilizare  | memoreaza acest site