home despre noi contact  
 
 

Perseus

 

consilierul tau in afaceri

 

consultanta afaceri   consultanta marketing   optimizare seo   portaluri web

 
 
 

Conditii de utilizare a siteului

- "perseus.ro", http://perseus.ro, “www.perseus.ro”, reprezinta firma PERSEUS S.R.L. si serviciile sale oferite prin siteul “perseus.ro”.

- Prin termenul de "Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile portalului perseus.ro, indiferent de motiv.

- Termenii "Contract", “Utilizator”, “Furnizor”, "Termeni si conditii", “Politica”, “Reguli de utilizare”, "Acord", “Portal”, "Site", “Site-ului”, "Site-uri" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare

Serviciile sunt oferite utilizatorilor de portalul “perseus.ro” cu conditia acceptarii “termenilor si conditiilor” de utilizare, publicate de PERSEUS SRL prin intermediul “perseus.ro”.
PERSEUS SRL poate revizui oricand acest document, prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic aceasta sectiune. Folosirea in continuare a serviciilor “perseus.ro” reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Inainte de a folosi siteul utilizatorul (userul) are obligatia de a citi “conditiile de utilizare” integral.

1. Servicii oferite

Site-ul ”perseus.ro” asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa informatiile dorite prin intermediul retelei Internet.
Serviciile “perseus.ro” includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe “perseus.ro”. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator “perseus.ro”, astfel ca, nefiind considerate spam-uri.

2. Inregistrarea utilizatorilor

Inregistrarea utilizatorilor nu este necesara in cazul in care doriti doar sa vizualizati informatii existente in site.
Pentru a deveni un utilizator trebuie sa ne solicitati acest lucru folosind sectiunea “Contact” prin intermediul careia ne puteti trimite mesaje.
Furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana.

3. Obligatiile Utilizatorilor

Ca utilizator aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de “perseus.ro” “asa cum sunt”, acceptand ca PERSEUS SRL nu raspunde sub nici o forma de continutul acestora.
Atat ca utilizatori neinregistrati cat si ca utilizatori inregistrati sunteti singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori.

Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete.
Utilizatorul inregistrat are obligatia sa mentina, sa innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Utilizatorul inregistrat isi mai asuma urmatoarele obligatii:
- sa nu isi atribuie o falsa identitate;
-
sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori;
-
sa nu afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;
-
sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de perseus.ro, fara a avea acordul prealabil;
-
sa nu copieze, traduca, vinda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
-
sa nu promoveze vatamarea fizica sau verbala impotriva oricarei persoane sau grup de persoane, sau vreun act de cruzime fata de animale;
-
sa nu promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;

Acceptand “conditiile” impuse de “perseus.ro” sunteti obligati sa acceptati ca S.C. PERSEUS SRL nu va fi raspunzatoare sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:
- utilizarea informatiilor publicate pe site
-
utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor siteului
-
costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din informatii existente pe site
-
orice alta problema legata de serviciile site-ului.

4. Limitarea raspunderii furnizorului

PERSEUS SRL are dreptul sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract.
PERSEUS SRL,
nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest site.
PERSEUS SRL
nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul intreruperii activitatii siteului din cauza unor factori externi sau a unor factori asupra carora “perseus.ro” nu are control, cum sunt :
- sistarea temporara sau permanenta a serviciilor furnizorului nostru de internet;
-
defectarea hardware-ului care asigura functionarea siteului;
-
virusarea siteului;
-
distrugerea sau afectarea functionalitatii portalului prin actiuni intreprinse de terte persoane;

De asemenea, PERSEUS SRL nu raspunde de :
- securitatea utilizatorilor site-ului
-
eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
-
eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
-
eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet

Prin agrearea conditiilor prezentului Contract acordati dreptul “perseus.ro” de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, fara ca acestea sa aiba caracter de “spam”.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului

Continutul portalului este proprietatea PERSEUS SRL, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al PERSEUS SRL.
Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.

6. Politica de confidentialitate

Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:
- atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;
-
pentru a proteja si apara drepturile firmei PERSEUS SRL;
-
in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.

PERSEUS SRL poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior.

7. Incetarea contractului

Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor perseus.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la lipsa de folosire.
Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare “perseus.ro” poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile siteului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.

8. Dispozitii finale

Utilizarea site-ului presupune acceptarea conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.
Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.
Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.

 
 
 
 

© Perseus SRL   SEO by: www.perseus.ro

conditii de utilizare  | memoreaza acest site