home despre noi contact  
 
 

Perseus

 

consilierul tau in afaceri

 

consultanta afaceri   consultanta marketing   [optimizare seo]   portaluri web

 
 
 
Consultanta SEO

  • Aveti un site dar nimeni nu va cauta desi aveti o oferta buna?
  • Doriti sa promovati anumite produse in mediul electronic?
  • Magazinul dvs. online are vanzari foarte mici?

Pentru a va rezolva problemele apelati la serviciile noastre de tip SEO.
SEO este abrevierea de la expresia “SEARCH ENGINE OPTIMIZATION”. SEO poate fi considerata ca fiind o activitate de marketing legata de motoarele de cautare.


In fiecare zi mii sau chiar sute de mii de oameni cauta produse sau servicii precum cele oferite de compania dumneavoastra si sute de firme cauta parteneri precum compania dumneavoastra. Desi pentru afacerea dvs cererea exista, nu aveti sanse reale de succes daca oferta dvs nu este cunoscuta de utilizatorii de internet. SEO este o activitate care face ca in mediul electronic cererea sa se intalneasca cu oferta. Pentru ca acest lucru sa se intample website-ul firmei dvs trebuie sa fie cunoscut si promovat de motoarele de cautare.


SEO este insa o activitate destul de complexa, incluzand atat optimizarea on-page (modificarea layout-ului siteului precum si a continutului acestuia in scopul obtinerii unui clasament mai bun in rank-urile motoarelor de cautare) cat si optimizarea off-page care consta in primul rand in cresterea popularitatii linkului dumneavoastra, sau mai simplu “impingerea” diversilor useri precum si crawleri spre pagina dumneavoastra (activitate cunoscuta si sub numele de Internet Marketing).


In ultimii ani se foloseste tot mai des expresia “daca nu existi pe internet nu existi”. DacÄ nu ai site e ca Åi cum nu ai exista. AÅa gandesc marile companii, din toatÄ lumea. Iar acest lucru a inceput sÄ fie valabil Åi la noi. Mai ales cÄ acum, in Romania, intr-o singurÄ orÄ, sunt accesate trei milioane Åi jumÄtate de site-uri, de douÄ ori mai multe, decat anul trecut. Popularitatea firmelor care apar pe Internet a devenit mult mai mare decat a companiilor care iÅi desfÄÅoarÄ activitatea in lumea realÄ.


De ce este importanta activitatea de SEO ? Studiile efectuate pe plan international arata ca peste 80% din useri, atunci cand cauta ceva se opresc la prima pagina a unui motor de cautare. Un procent mic de utilizatori au rabdare sa se uite si pe cea de a 2-a pagina a motorului de cautare, iar mai departe numarul acestora scade dramatic. Concluzia: chiar daca ai un site pentru a avea succes e nevoie ca tu sa apari pe primele pagini !
Practica a aratat ca nu este suficient sa ai o campanie puternica de bannere sau flyere pentru a avea rezultate pe termen lung. In cazul acestor variante de promovare, cand plata se incheie bannerele dispar si odata cu ele si vizitatorii. Folosind tehnicile SEO ca o unealta de promovare se creaza premisele dezvoltarii unei afaceri pe termen lung.

Promovarea in "mediul electronic" a inceput sa devina o prioritate pentru multe companii. Pe masura ce o parte tot mai mare a populatiei are acces la internet prezentarea si vanzarea produselor si serviciilor trece din "sfera fizica" in cea virtuala. Tocmai de aceea compania dvs si produsele/serviciile pe care le oferiti�trebuie sa fie promovate in mediul electronic.


Un site eficient este un site promovat!

 
 
 
 

© Perseus SRL   SEO by: www.perseus.ro

conditii de utilizare  | memoreaza acest site